Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Πόσοι (ακριβώς) Έλληνες υπάρχουν στη Γη;

http://alexanderchalkidis.com/
Ενημερωτικό και κατατοπιστικό απόσπασμα από την επιστημονική διατριβή του Δ.Λιακόπουλου “Γη: ο πλανήτης των Ελλήνων”.     
Η μεθοδικότητα και επιστημονική του προσέγγιση είναι αξιοθαύμαστη βέβαια…
“Ωραίοι είμαστε, αλλά πόσοι είμαστε; Σύμφωνα με αυτά που προφορικά διαδίδονταν, ήμασταν δέκα εκατομμύρια μέσα στην Ελλάδα και επτά στη διασπορά. Σχετικά όμως πρόσφατα «μάθαμε» ότι τελικά είμαστε έντεκα (11) εκα­τομμύρια μέσα και 5.6 στη διασπορά.
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου εξω­τερικών (ΥΠΕΞ), ο αριθμός των καταγεγραμμένων Ελλή­νων ανά χώρα έχει ως ακολούθως:

ΧΩΡΑΠΛΗΘΥΣΜΟΣ
ΗΠΑ3.000.000
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ700.000
ΓΕΡΜΑΝΙΑ354.500
ΚΑΝΑΔΑΣ350.000
ΟΥΚΡΑΝΙΑ250.000
ΒΡΕΤΑΝΙΑ212.000
ΡΩΣΙΑ150.000
ΓΕΩΡΓΙΑ120.000
Ν. ΑΦΡΙΚΗ120.000
ΚAΖΑΚΣΤΑΝ50.000
ΓΑΛΛΙΑ35.000
ΒΡΑΖΙΛΙΑ25.000
ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ25.000
ΒΕΛΓΙΟ25.000
ΙΤΑΛΙΑ21.000
ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ20.000
ΣΟΥΗΔΙΑ20.000
ΑΡΜΕΝΙΑ15.000
ΡΟΥΜΑΝΙΑ14.000
ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ 10.500
Ν. ΖΗΛΑΝΔΙΑ10.000
ΛΕΤΟΝΙΑ10.000
ΕΛΒΕΤΙΑ8.340
ΑΥΣΤΡΙΑ6.500
ΑΙΓΥΠΤΟΣ5.000
ΖΑΪΡ5.000
ΠΟΛΩΝΙΑ4.300
5.607.950 στο σύνολο.  Με απορία, αλλά και περισσή αγανάκτηση, διαπιστώ­νουμε ότι μέσα στο κράτος της Αλβανίας και ουσιαστικά στη Βόρειο Ήπειρο, σύμφωνα με το ΥΠΕΞ της Ελλάδος, δεν υπάρχει κανένας Έλληνας.

Θα ήθελα να πληροφορήσω το ελληνικό ΥΠΕΞ ότι εκεί υπάρχουν περίπου δύο εκατομμύρια Ελλήνων (μαζί με τους απογόνους το)ν Ιλλυριών). Υπόψη ότι οι πραγματικοί Αλβανοί κατάγονται από την περιοχή της Κασπίας και ήρθαν στην περιοχή σαν βοηθητικοί των Ασιατικών ορδών.

Μέσα στο κρατίδιο των Σκοπίίον υπάρχει περίπου ένα εκατομμύριο Ελλήνων. Ο Γκλιγκόρωφ είχε αναγνωρίσει 280.000, αλλά το ελληνικό ΥΠΕΞ (Γενική Γραμματεία Αποδήμου Ελληνισμού) δε δέχεται την ύπαρξη κανενός Ελληνα, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του (του­λάχιστον, όταν γράφονταν αυτές οι γραμμές).

Στη Βουλγαρία δέχονται 25.000 και υπάρχει και πάλι ένα εκατομμύριο ελληνογεννών. Στην Τουρκοκρατία, το επίσημο κράτος μας δίνει επίσης μηδενικό αριθμό Ελλή­νων. Όλοι ξέρουν όμως ότι πρέπει να μιλάμε τουλάχιστον για 20.000.000 Ελλήνων. Το εξωφρενικότερο όλων όμως είναι αυτό που γίνεται με την Ιταλία. Οι ίδιοι οι Ιταλοί γνωρίζουν, στη συντριπτική τους πλειοψηφία, ότι είναι ελληνογενείς και λένε ότι αποτελούν «ούνα φάτσα ούνα ράτσα». Το ελληνικό κράτος μιλά για 21.000 Έλληνες και όχι για 21.000.000 μέσα στην Ιταλία. Τα εκατομμύρια των Αραουκάνων στη Χιλή δηλώνουν Έλληνες, αλλά ποτέ το ελληνικό κράτος δε γύρισε, όχι να τους μιλήσει, αλλά ούτε και να τους κοιτάξει. Αυτά είναι μερικά μόνο παρα­δείγματα για την αδιαφορία (;), εγκληματική πολλές φορές, του ελληνικού κράτους απέναντι στα δεκάδες εκατομμύρια των ελληνογεννών σε όλο τον κόσμο.

Θα πει κανείς, το ελληνικό κράτος με τις πολιτικές του, μειώνει τον ελληνικό πληθυσμό ακόμη και μέσα στην Ελλάδα. Διατηρώντας εχθρική πολιτική και πολιτική τιμωρού απέναντι στις πολύτεκνες οικογένειες, προωθεί την υπογεννητικότητα και τον αφανισμό των Ελλήνων. Σκληρά λόγια θα πει κανείς. Τι έχει να αντιτάξει όμως, όταν η εκκλησία της Ελλάδος, με το επίδομα που δίνει στη Θράκη, αύξησε μέσα σε δύο χρόνια κατά 500 % τις οικογένειες με τρίτο παιδί. Το ελληνικό κράτος δεν έχει παρά να το «θελήσει» και οι Έλληνες θα αρχίσουν και πάλι να αυξάνονται.

Πόσοι είμαστε όμως εμείς οι Έλληνες; Υπάρχει ένας μαθηματικός τύπος που υπολογίζει τον πληθυσμό ενός λαού λαμβάνοντας υπόψη διάφορους παράγοντες.

Ο τύπος είναι: Πχ=Πο (1+ε)χ

Όπου Πο: ο αρχικός πληθυσμός. Πχ: Ο Πληθυσμός μετά από χ χρόνια ε: Ο μέσος ρυθμός αύξησης του πληθυσμού χ: Τα χρόνια που πέρασαν

Για ε=0,002 δηλαδή δύο άτομα αύξηση σε κάθε χίλι­ους κατοίκους. Όπου χ=4.000 χρόνια κοινής εθνικής ελληνικής συνείδησης (τουλάχιστον λαμβάνοντας υπόψιν τον Τρωικό Πόλεμο). Έστω ότι τότε οι Έλληνες ήταν μόνο 100.000 έχουμε: Πχ=100.000 (1+0,002)4000 IIχ= 100.000 · 8030,5918 Πχ= 295.000.000 Έλληνες

Αν δεχθούμε ότι από γενοκτονίες, λοιμούς, σεισμούς, καταποντισμούς κ.τ.λ. εξοντώθηκαν τα δύο τρίτα (2/3) του ελληνικού πληθυσμού, μένουν και πάλι 100.000.000 τουλάχιστον Ελλήνων. Όταν το ίδιο το ελληνικό κράτος λέει ότι σε όλο τον κόσμο υπάρχουν 15.000.000 μόνο Έλληνες, εγκληματεί εναντίον του εαυτού του. Θα πρέπει να λέει ότι δυστυχώς έχει κατα­γράψει μόνο 15.000.000 Έλληνες και πρέπει να βρει τουλάχιστον 100.000.000 ακόμη, σκορπισμένους στις πέντε ηπείρους. Λυτό είναι και το ύψιστο καθήκον του Ελληνισμού σήμερα.

Είναι παράλογο στη σημερινή Ιταλία να μιλούμε για 21.000 Έλληνες, όταν στον Τάραντα ζούσαν (μόνο στο κέντρο της πύλης) 800.000 κάτοικοι και στις Συρακούσες 600.000. Που πήγαν όλοι οι Έλληνες; Αυτοκτόνησαν μαζικά; Σφάχτηκαν; Ή μήπως τρομοκρατημένοι περιμέ­νουν το στοργικό χέρι της μάνας πατρίδας να τους ακου­μπήσει με στοργή στον ώμο και να τους δώσει κουράγιο να δηλώσουν την ελληνικότητά τους;

Οπωσδήποτε το παιδομάζωμα των Τούρκων, των Βουλ­γάρων και των άλλων «γειτόνων», με το φαινόμενο του γενιτσαρισμού θα κάνει δύσκολο το έργο εκείνου που θα προσπαθήσει να ξυπνήσει την εθνική συνείδηση των Ελλήνων των γειτονικών χωρών. Μη ξεχνάτε όμως, το ελληνικό DNA μιλάει από μόνο του. Ο καθηγητής Γενετι­κής του πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Τριανταφυλλί­δης απέδειξε, και μετά από αυτόν δεκάδες εργασιών έγι­ναν, ότι όλοι οι μεσογειακοί λαοί έχουν, στη συντριπτική τους πλειοψηφία, ελληνικό DNA.

Πάρτε λοιπόν τον τύπο Πχ=Πο (1 +ε)χ και κάνετε μόνοι σας υπολογισμούς. Δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλετε τους Έλληνες μόνο 15.000.000 που μας λέει το ΥΠΕΞ.


ο Μοχέντζο Ντόρο και το Λοθάλ ήταν κτισμένα με Μινωϊκό ρυθμό. Στα ερεί­πια τους παρατηρείται α­κόμη και σήμερα αυξημένη ραδιενέργεια, Η καταστρο­φή τους φαίνεται να επήλ­θε απότομα και βίαια, το δε μέγεθος της αυξάνεται από το κέντρο προς την περιφέρεια των πόλεων αυτών.
Οι Ελληνογενείς ζουν σε όλο τον πλανήτη. Πρέπει να πιεσθούν τα υπουργεία εξωτερικών, πολιτισμού και παι­δείας να κάνουν ειδικά προγράμματα αφύπνισης και επανελλήνισής τους. Δεν θα αποτελούσε αυτό ούτε σοβινι­στική, ούτε ρατσιστική κίνηση. Αντίθετα, η αδιαφορία φαντάζει εγκληματική, όταν χαρίζουμε ολόκληρους ελλη­νικούς πληθυσμούς στους ξένους λαούς, τη στιγμή που η υπογεννητικότητα είναι ο υπ’ αριθμόν ένας εχθρός μας.

Πώς και πότε δια­σκορπίστηκαν τελικά οι Έλληνες σε όλο τον πλανήτη Γη.

Ας αναφέρουμε μερικά δεδομένα που προκύπτουν από τα συγγράμματα των αρχαίων Ελλήνων συγγραφέων:

Οι Έλληνες εμφανίζονται σαν συνειδητοποιημένο σύνολο σύμφωνα με τη συμβατική ιστορία, γύρω στο 3.000 π.Χ. Δηλαδή, εδώ και 5.000 περίπου χρόνια.
Πρωτοεμφανίζονται στη λεγόμενη ευρύτερη ελληνική περιοχή που απαρτίζεται από τη σημερινή Ιταλία, τη Βαλ­κανική και τη Μικρά Ασία.
Τους συναντούμε σε όλες τις ηπείρους.
Η κατά την αρχαιότητα παρουσία τους στην Κεντρική και Νότια Αμερική είναι κατά τον Πλούταρχο και άλλους αρχαίους Έλληνες συγγραφείς έντονη και φαντάζει παρά­λογη για τα τεχνολογικά δεδομένα της εποχής. Στην Αμε­ρική πάντως πήγαν ή από τον Ειρηνικό σταδιακά και από νησί σε νησί, ή από τον Ατλαντικό απ’ ευθείας.
Αποίκησαν την ενδοχώρα της Ευρώπης, τα παράλια της Γαλλίας, όλη την Ιβηρική χερσόνησο, αλλά και τις Κασσιτερίόες νήσους (Μεγάλη Βρετανία), απ’ όπου έπαιρναν κασσίτερο, σύμφωνα με την αρχαία ελληνική γραμματεία.
Το απόσπασμα είναι από βιβλίο του Λιακόπουλου.  Έχει σχέση με την αλήθεια ή την επιστήμη όσο έχω εγώ με τον πλανήτη Άρη και δορυφόρο του Φοίβο (όπου κρύβονται εξωγήινοι πρόγονοι των Ελλήνων).  Το παραθέτω έτσι κυρίως για να κάνετε κοιλιακούς από τα γέλια με τις αρλούμπες που παίρνουν στα σοβαρά κάποιοι “εθνικιστές”….

Έχουμε, μέσα από την αρχαιοελληνική γραμματεία, πάρα πολύ μεγάλο αριθμό ονομάτων Ελληνικών πόλεων σε όλο τον κόσμο.
Θα αναρωτηθεί τώρα κανείς, ποιοι μεγάλοι στρατηγοί έκαναν αυτές τις εκστρατείες. Τα ονόματα που «παίζουν» κυρίως είναι Ηρακλής και Διόνυσος. Να δώσουμε μερικά παραδείγματα.

Ο Διόνυσος εγκαταστάθηκε μαζί με τους συντρόφους του στους πρόποδες των Ιμμωδών ορέων (Ιμαλαΐων), όπου ίδρυσε βασίλειο (Αθαν. Σταγειρίτης: «Ωγυγία», Α )
Μετά το Διόνυσο έγινε και δεύτερη Πανελλήνια εκστρατεία στην Ανατολική Ασία και βέβαια και στις Ινδίες υπό τον Ηρακλή. Οι Σίβας ήσαν απόγονοι του Ηρακλέους και γι’ αυτό ως την εποχή του Στράβωνος κρα­τούσαν ρόπαλα και φορούσαν δορές (το δέρμα του λιο­νταριού. όπως ο Ηρακλής). (Στράβων: «Ινδική», ΙΕ’).
Οι Νυσσαίοι δεν ήσαν ινδικό γένος, αλλά των ελθόντων με το Διόνυσο στη γη των Ινδιών. (Αρριανός: «Ινδική», 1,4)
Η πόλη Νύσσα αναφέρεται στο Διόνυσο, διότι λεγόταν Νυσσαίος, από την τροφό του Νύσσα και ευρίσκετο στις Ινδίες. Μεταξύ Ώπιδος και Εκβατάνων που στρατοπέδευ­σε ο Αλέξανδρος, υπήρχε το «Νυσσαίον πεδίον», απ’ όπου διήλθε ο Διόνυσος. (Αρριανός: «Άλεξ. Ανάβασις». 7,13)
Ο Αλέξανδρος εκυρίευσε τον οχυρό βράχο της Αόρνου Πέτρας, ο οποίος ούτε από τον Ηρακλή κατέστη δυνατόν να κυριευθεί. (Αρριανός: «Αλεξ. Ανάβ.», Δ’271).
Ο Αρριανός αφηγείται ότι οι κάτοικοι της Νύσσας υπεδέχθησαν με χαρά τον Αλέξανδρο και του ζήτησαν να τους ελευθερώσει λόγο) σεβασμού προς τον θεό Διόνυσο.

Οι Σίβας (Σιχ) ισχυρίζονται ότι είναι υπολείμματα του στρατού από την εκστρατεία του Ηρακλέους. (Λρριανός: «Ινδική».Ε’, 12).  χωρίς να αφομοιωθούν οι άποικοι, αφού φυλετικά ήταν ίδιοι με τους «ντόπι­ους». Εδώ αξίζει να θυμηθούμε αυτό που ήδη έχει αναφερθεί μέσα από τον Πλούταρχο και το πως οι Έλληνες άποικοι της απώτατης αρχαιότητας αφομοιώθηκαν από τους ντόπιους της Αμερι­κής. Να πούμε επίσης ότι ήδη έχουν βρεθεί στη Μαριανή (Τουρκμενιστάν) από τον καθηγητή κύριο Σαρηγιανίδη μεγαλιθικά κτίσματα, όπως βρέθηκαν και στην επαρχία Γιουννάν της Κίνας, στο Αοθάλ της Ινδίας, στο Μοχέντζο Ντόρο του Πακιστάν, στο βυθισμένο Γιοναγκούνι του Ειρηνικού, στο Σακσαϋουαμάν του Περού και αλλού. Ολα είναι ίδιας νοοτροπίας και τεχνοτροπίας με τα ελλη­νικά κτίσματα στις Μυκήνες, την Τίρυνθα και αλλού. Να πούμε εδώ ότι αν τα κτίσματα αυτά δε δημιουργήθηκαν από Έλληνες, τότε μπορεί να είχαμε μεταφορά τεχνογνω­σίας και πολιτισμού από τις ελληνικές περιοχές στα βάθη της Ασίας και της Αμερικής, άποψη που έχει διατυπώσει, εκτός από τον κ. Σαρηγιαννίδη, και ο καθηγητής του πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Χουρμουζιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου