Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

ΑΠΘ ...Kάμπινγκ ,σέξ και μπύρες !

Όπως είπε και ο Γιώργος Κυρίτσης , αρμόδιος για τα προσφυγικά, όταν ρωτήθηκε για το αν είχε αντίρρηση για την επικείμενη κατάληψη χώρων τους Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, από αλληλέγγυους που ήθελαν να κάνουν ένα χάπενινγκ για το προσφυγικό, δεν "θα τον χάλαγε" και ιδιαίτερα η περίπτωση. 
Η κατάληψη πράγματι έγινε, οι καταληψίες ήρθαν μαζί με τις μπύρες και με τις ευλογίες της Κυβέρνησης η κατάληψη έγινε και εξελίσσεται.
Το επόμενο πρωί, οι περαστικοί είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αυτήν την ασυνήθιστη σκηνή στο Πανεπιστήμιο. Μια γυμνή κοπέλα με τον φίλο της μέσα σε μια διάφανη τέντα.
Αν λοιπόν και σεις δεν έχετε τι να κάνετε το καλοκαίρι ή έχετε επιθυμήσει λίγες μπύρες , σeξ και γυμνισμό, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης προσφέρεται, σύμφωνα με τον Γιώργο Κυρίτση

1 σχόλιο:

  1. Δεν πρόκειται να βγούμε από αυτήν την κρίση, αν δεν γίνουν δύο βασικές αλαγές.Η πρώτη σχετίζεται με την επαναφορά της εθνικής συνείδησης, η οποία θα διαμορφώσει το νέο όραμα που οι Έλληνες θα υπηρετήσουν.

    Η δεύτερη αφορά την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων,όπου η νέα γνώση θα δώσει τα απαραίτητα εργαλεία για την πραγμάτωσει του νέου οράματος.

    Παράλληλα, με αυτόν τον τρόπο είναι πιθανόν να ξεβαλτώσουν και τα δημόσια πανεπιστήμια που έχουν κολλήσει στον βούρκο της αδράνειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή