Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Μεταξύ εθνομηδενισμού και υπέρτατης βλακείας ....

Βγαίνει προχθές ο ''μεγάλος'' καθηγητής και πρώην υπ.Δικαιοσύνης κος Παρασκευόπουλος ( αυτός που με τις  ευεργετικές του διατάξεις έδωσε την ευκαιρία σε ληστές, βιαστές κι εν γένει κακοποιά στοιχεία, να τριγυρνούν ελεύθεροι) προτείνοντας  να αποποινικοποιηθεί το αδίκημα για το κάψιμο της σημαίας. 
ΑΓΝΟΕΊ ότι σε όλους τους αγώνες του `Εθνους, οι `Ελληνες πολέμησαν και υπερασπίστηκαν με τη ζωή τους το ιερό αυτό σύμβολο,;; 
(Πιο πρόσφατο παράδειγμα, τα γεγονότα στη Δερύνεια το 1996 όταν ο Σολωμού έγινε ο ίδιος σημαία και θυσιάστηκε για τα ίδια ιδανικά τα οποία συμβολίζει η γαλανόλευκη)
Βγαίνει χθές ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιάννης Τσιρώνης, υποστηρίζοντας πως… είναι άλλο πράγμα η σημαία που βρίσκεται στο ιστό δημόσια και άλλο η σημαία που αγοράζουμε ιδιωτικά, καθώς αυτή δεν καλύπτεται από τον όρο εθνικό σύμβολο. 
Δηλαδή μπορεί κάθε μπαχαλάκιας, κάθε ανθελληνικό στοιχείο , αλλά και κάθε προβοκάτορας , έχοντας μια απόδειξη αγοράς ελληνικής σημαίας , να τη καίει και να τη σκίζει μπροστά στα μάτια μας ;;; Ti είναι η ελληνική σημαία μωρέ ... Σουτιέν ;;;; 
Κι έρχεται σήμερα ο γραφικός Ζουράρης να μας πει ότι και να χάσουμε μερικά νησιά δεν πειράζει. «Τα νησιά θα τα ξαναπαίρνουμε πάντοτε, τη γλώσσα έχει σημασία να μην μας πάρουν» !!
Αλλά τι περιμένεις από πρώην και νυν μέλη μιας κυβέρνησης που έχει ως πρωθυπουργό αυτόν που τολμά να συγκρίνει την εθνικοαπελευθερωτική επανάσταση του 1821 με μια κοινωνική επανάσταση στη Κούβα και που έχει βλακωδώς ισχυριστεί δημόσια, ότι δεν υπάρχουν θαλλάσια σύνορα;; 
Και που μέχρι χθές είχε διορίσει ο ίδιος για υπ.Παιδείας και Θρησκευμάτων έναν ασπούδαστο κομματικό κηφήνα , που δεν αναγνωρίζει τη γενοκτονία των Ποντίων και που ''ελέγχει'' την εκκλησία για την ηθική κατάπτωση της κοινωνίας ;
Τι άλλο θα ακούσουμε πια από δαύτους ;
Είτε πρόκειται για διεθνιστές - εθνομηδενιστές, είτε για υπέρτατους βλάκες και παντελώς ανιστόρητους.... καθημερινά αποδεικνύουν πόσο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ είναι !!!!
ΦΔ

1 σχόλιο:

  1. Αυτά τα γνωρίζουμε καθ'όλη την διάρκεια της μεταπολίτευσης. Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι, πότε θα υπάρξει αντίδραση σε αυτές τις αηδίες.

    Ο Στράτηγός Φράγος, μας έχει υποσχεθεί... "Όλοι μαζί"...περιμένουμε λοιπόν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή