Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΙ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΗΣ ΜΙΤ…

TourkikaNea.gr
Συνελήφθη ο πρώην εισαγγελέας Γιασάρ Καβαλτζίογλου, ο οποίος όταν υπηρετούσε στο Κιρικχάν, είχε σταματήσει φορτηγά της ΜΙΤ τα οποία φέρεται να μετέφεραν βοήθεια προς τους Τουρκμένους της Συρίας και είχε θελήσει να γίνει έρευνα σε αυτά. 
Ο Καβαλτζίογλου συνελήφθη ευρισκόμενος στο ΚΤΕΛ του Χαρέμ.

Σύμφωνα με πληροφορίες την ώρα που αστυνομικοί έκαναν έλεγχο στο ΚΤΕΛ, εντοπίστηκε να προσπαθεί να απομακρυνθεί από αυτούς θέλοντας να ανέβει σε λεωφορείο. Όταν τον ρώτησαν αρχικά είπε πως δεν έχει ταυτότητα ενώ μετά όταν του είπαν πως θα τον πάνε στο σημείο αστυνομικού ελέγχου, είπε πως ήταν εισαγγελέας και έδειξε την ταυτότητα του. 
Οι αστυνομικοί ερευνώντας με βάση την ταυτότητα του εντόπισαν πως είναι το άτομο που είχε σταματήσει τα φορτηγά της ΜΙΤ και ότι είναι από τους εισαγγελείς που καταζητούνται στα πλαίσια έρευνας.

Σχ: Ο άνθρωπος αυτός όπως και πολλοί άλλοι εκείνη την εποχή του Ιανουαρίου του 2014,  έκαναν το ¨έγκλημα¨ να σταματήσουν μετά από καταγγελία που είχε γίνει φορτηγά της ΜΙΤ που μετέφεραν οπλα και πυρομαχικά στους κατσαπλιάδες ισλαμιστές της Συρίας. 
Αφού λοιπόν ο Ταγίπ και η συμμορία του ¨παράχωσαν¨ την υπόθεση, μετά άρχισαν ένα πογκρόμ κατά των δικαστικών, στρατιωτικών και αστυνομικών που είχαν εμπλακεί στην έρευνα εκείνη, κατηγορώντας τους πως είναι ¨παρακράτος¨…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου