Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Η Παμμακεδονική Ενωση ΗΠΑ - Δήλωση Αντιπρόεδρου Παμμακεδονικής Ενωσης ΗΠΑ


«Στις 20-21 Νοεμβρίου θα υπάρξει η πρώτη συνάντηση με τον μεσολαβητή Μάθιου Νίμιτς και ελπίζω να βρούμε μία λύση παρά να την αναβάλουμε», δήλωσε ο Ζόραν Ζάεφ, έπειτα από συνάντηση που είχε με τον Σλοβένο ομόλογό του. 

Αυτή θα είναι η πρώτη συνάντηση με τον Νίμιτς από τη στιγμή που ο Ζάεφ ανέλαβε χρέη πρωθυπουργού τον Ιούνιο, σύμφωνα με το Reuters. Ακόμη, ο Ζάεφ δήλωσε ότι περιμένει πως η χώρα του θα ξεκινήσει την επόμενη χρονιά τις ενταξιακές συζητήσεις με την ΕΕ. 
Με εκτίμηση 

Δημητρης ΦΙλιππίδης
Αντιπρόεδρος Παμμακεδονικής Ενωσης ΗΠΑ

Aγαπητοί Συμπατριώτες, 

Η Παμμακεδονική Ενωση ΗΠΑ πήρε την πρωτοβουλία χθες και εξεδωσε δελτίο Τύπου για την συνθετη ονομασία των ΣΚοπίων. 

Σας παραθέτω μερικά μόνο από τα  αμέτρητα sites που αναδημοσίευσαν την επιστολή
ενώ ήδη έχουμε εμφανιστεί στο FLash Radio, Hellas FM, Pontos TV, απόψε στο Αlpha Radio 989, αύριο θα ειμαστε στο ART TV και στο EPsilon TV.


To Τribune έχει ήδη κάνει 800 shares μεχρι το απογευμα!!!!!

Οταν ειμαστε ενωμένοι, είμαστε ανίκητοι και πρέπει όλοι μαζί να κάνουμε οτι καλυτερο μπορούμε και να εχουμε ενα καλό ΣΥνέδριο, όπου όλα τα βλεμματα θα ειναι στραμμένα πάνω μας! Ηδη έχουμε δεχθεί αιτήματα κάλυψης του Συνεδρίου από τα Ελληνικά Μεσα Ενημέρωσης

Με εκτίμηση 

Δημήτρης ΦΙλιππίδης
Αντιπροεδρος Παμμακεδονικής Ενωσης ΗΠΑ

https://www.tribune.gr/ politics/news/article/376358/ orgi-stin-omogenia- pammakedoniki-ipa-katangelli- agria-ton-mitsotaki-gia-onoma- ton-skopion.html  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου