Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2017

Σημαντική παρέμβαση του Επίτιμου Α/ΓΕΣ Στρατηγού ε.α. Φραγκούλη Σ. Φράγκου για την αναθεώρηση του άρθρου 21 του Συντάγματος, που αφορά το Δημογραφικό πρόβλημα


Αγαπητοί φίλοι 


Αντί  ευχών για τις Άγιες ημέρες του δωδεκαημέρου και με δεδομένο την κρατούσα αδιαφορία, για το μέγιστο πρόβλημα της πατρίδας μας, που είναι το δημογραφικό,με  την δραματική μείωση των γεννήσεων που παρουσιάζουν υστέρηση έναντι των θανάτων,  έτσι ώστε το έτος 2.100 να μειωθεί δραματικά στα τρία περίπου εκατομμύρια ο πληθυσμός της Ελλάδος (Η  σχετική ομιλία του Επίτιμου Αρχηγού ΓΕΣ παρατίθεται στην ιστοσελίδα "ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ") το link  της ομιλίας.

Προτείνεται να διαθέσετε τον πολύτιμο χρόνο σας και την προσοχή σας στο κείμενο, που παρατίθεται και στην πρόταση που αφορά αναθεώρηση του άρθρου 21 του Συντάγματος της Ελλάδος
Η τραγικότητα της κατάστασης όσον αφορά το δημογραφικό εμφαίνεται στους δυο πίνακες της ΕΛΣΤΑΤ, όπου οι γεννήσεις έχουν υστέρηση. Η κατάσταση βέβαια μπορεί να αναστραφεί, εάν τα νέα ζευγάρια των Ελλήνων αποκτήσουν ένα και μόνο παιδί, που λόγω της ένδειας που επέφεραν τα μνημόνια, πλέον αδυνατούν, Τότε θα  έχουμε κατά 10% αύξηση του πληθυσμού.

Με την παράθεση των πινάκων αξίζει να σημειώσουμε ότι, το 2015, σημειώθηκαν 29.368 περισσότεροι θάνατοι (91847) από γεννήσεις (121212).
Το 2016, αντίστοιχα 25.894 περισσότεροι θάνατοι (118792) από γεννήσεις (92898).
Και το  2017, έως 28 Νοεμβρίου ,καταγράφηκαν   31.397 περισσότεροι θάνατοι (113247) από γεννήσεις (81850).

Ελληνίδες και Έλληνες,
το σημαντικότερο  πρόβλημα που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας τις τελευταίες δεκαετίες είναι το δημογραφικό. Ένα πρόβλημα που εσείς θα κρίνετε, αν ηθελημένα ή αθέλητα έχει ξεφύγει της προσοχής της πολιτείας, με αποτέλεσμα να διογκώνεται επιβαρυμένο από τη διαρκούσα οικονομική κρίση και την έκρηξη που παρουσίασε από τις αρχές του 2015 το μεταναστευτικό - προσφυγικό ζήτημα.
Προτείνω λοιπόν να διαθέσετε τον πολύτιμο χρόνο σας και την προσοχή σας στο κείμενο, που παρατίθεται και στην πρόταση που αφορά αναθεώρηση του άρθρου 21 του Συντάγματος της Ελλάδος
Προτείνεται στο άρθρο 21 του Συντάγματος να προστεθούν ως ξεχωριστές παράγραφοι 4  και 5 με ρητή διατύπωση να τηρούνται απαρέγκλιτα και να μην αναθεωρούνται από κυβερνήσεις με ιδεολογία, που δεν εμφορούνται από αρχές και αξίες για την διάσωση-επιβίωση του Χριστεπώνυμου Έθνους των Ελλήνων!

        Σύσταση ειδικού Ταμείου Αρωγής Οικογενειών, με κάλυψη εξόδων από τον τοκετό έως την ενηλικίωση των τέκνων, αναλογικά με τον αριθμό τους, με πρωτοστάτη την Εκκλησία, τους εθνικούς ευεργέτες που δυστυχώς έχουν εκλείψει και δημόσιους πόρους διασφαλισμένους.

        Ειδική ενίσχυση των παιδιών που γεννιούνται στη Θράκη και σε ακριτικά νησιά κατά τα πρότυπα του Μακαριστού Χριστοδούλου.



Φίλες και φίλοι, στους κρίσιμους καιρούς που διέρχεται η Πατρίδα μας, δεχόμενη προκλήσεις από όλα τα μέτωπα, πρέπει να θωρακίσουμε  συνταγματικά την διατήρηση των γεννήσεων των Ελληνικών οικογενειών. Αλλιώς, η  προσχεδιαζόμενη «ΑΛΩΣΗ» της χώρας μας, θα συμβεί εκ των ένδον.



Ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ


Φραγκούλης Σ. Φράγκος

Στρατηγός ε.α.

10 σχόλια:

  1. Στρατηγέ, ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!! Αλλά........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΥΡΙΕ ΑΡΧΗΓΕ, ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ, ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΤΟ 2018 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΑΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαζί με τις ευχές μου για τις Άγιες Ημέρες του Δωδεκαημέρου. προστρέχω να συμφωνήσω με τα αναφερόμενα του κ. Αρχηγού και να ευχηθώ οι Ελληνίδες και οι Έ λληνες να συνειδητοποιήσουν τη σοβαρότητα που διατρέχει η Πατρίδα μας ,προκειμένου η επίκληση υφιστάμενων δικαιολογιών.οι οποίες εν πολλοίς είναι σοβαρές ,δεν μπορεί να είναι πάνω από την Σωτηρία της Πατρίδας μας. Με λίγο σεβασμό στο παρελθόν θα διαπιστώσουμε ότι με ίδιες δυσκολίες οι οικογένειες ήσαν ,κατα το πλείστον, πολύτεκνες. Τα παιδιά είναι ευλογία Θεού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στρατηγε, καλες κε αγιες οι παρεμβασεις σας στην δημοσια και πολιτικη ζωη του τοπου. ο κοσμος θελη να μαθη εαν προτιθεστε να κανετε καποιο πολιτικο κινημα, εν οψει των εκλογων το φθινοπωρο του 2018 ειτε την ανοιξη του 2019, ωστε να δημιουργηθουν οργανωτικοι πυρηνες σε καθε νομο. γνωριζουμε οτι θα αντιδρασουν κυριως απο κεντρο και δεξια, ομως αν περιμενουμε την ευλογια τους, δεν θα κανουμε τιποτα. ΚΑΛΗ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ για το νεο ετος 2018.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρέπει όσοι πιστεύουμε στα προτεινόμενα από τον Στρατηγό να πάρουμε την πρωτοβουλία χωρίς να περιμένουμε τίποτα μα τίποτα από το επίσημο κράτος. Αντίθετα αν ζητηθεί από το κράτος θα εμποδιστεί. Ευεργέτες υπάρχουν πάντα. Τα ζωτικά ζητήματα αντιμετωπίζονται με την συνεργασία όσων πιστεύουν σε ιερούς σκοπούς και όχι με την νοοτροπία κατά πόσο ότι κάνουμε θα μας εξασφαλίσει να κερδίσουμε τις επόμενες εκλογές. Αυτή η νοοτροπία κατέστρεψε τον Ελληνισμό τον 20ο αιώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αξιότιμε στρατηγέ κ. Φραγκούλη σας γράφω από τη Ν. Ιωνία Βόλου, την οποία επισκεφτήκατε για την παρουσίαση του βιβλίου σας σε συνεργασία με την Εστία ΄΄ΙΩΝΕΣ΄΄. Έχω την τιμή να έχω τη θέση της Γεν Γραμματέως στην Εστία.Σας εύχομαι Χρόνια Πολλά και συμφωνώ απόλυτα μαζί σας. Τα δικά μου παιδιά στις δύσκολες σημερινές συνθήκες ανήκουν στις λίγες οικογένειες που αποφάσισαν να αποκτήσουν περισσότερα παιδιά- ο γιος μου έχει 4 και η κόρη μου 3. Αγωνίζονται και φυσικά αξίζει τον κόπο... Σας εύχομαι Καλή Χρονιά! Είθε να αλλάξουν τα πράγματα για την πατρίδα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μαζί με τις γιορτινές ευχές μου παροτρύνω όλους τους Έλληνες όλων των σωμάτων ασφαλείας να ετοιμαστούν, γιατί τα "χειρότερα"...έρχονται! Εγώ σαν εβδομηντάρης προσφέρομε δια "πάσαν" συνεισφορά που θα απαιτηθεί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στρατηγέ μου,έχουν ήδη ξεκινήσει και σήμερα κινούνται από τον δεξιό χώρο οι γνωστοί κύριοι,Φ.Κρανιδιώτης,Γ.Καρατζαφέρης,Β.Καπερνάρος,Κ.Βελόπουλος,καθώς και μία ομάδα νέων με ενωτικό πολιτικό σχήμα.Ολα αυτά ακούγονται ωραία,αλλά,εάν δεν υπάρξει ενότητα των Ελλήνων που θέλουν να δράσουν για να σταθεί η Ελλάδα όρθια,όλα θα μείνουν αναμνήσεις και απογοήτευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσον αφορά το άτομό μου,γνωρίζετε καλά τις προθέσεις μου.
      ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.

      Διαγραφή