Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

Καταπέλτης ο Στρατηγός Φράγκος μιλά για την Μακεδονία μας….Ακούστε τον !(Ηχητικό)

Καταπέλτης ο Στρατηγός Φράγκος μιλά για όλους και για όλα για την Μακεδονίας μας  …Ξεβρακώνει Πρόθυμους  και διαπραγματευτές και με τον μεστό καθάριο λόγο του, γεμίζει με «Βέλη την Φαρέτρα «της Ελληνικής Διπλωματίας που δείχνει να έχει παραδοθεί  & κράζει πένθιμα !
Ο Στρατηγός προκαλεί Δέος και αφήνει αυτήν την γεύση που πρέπει να αφήνουν οι Ηγέτες που πονάτε τούτον το Τόπο, κάνοντας τον Πολύπειρο δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου, να υποκλιθεί  στις γνώσεις, τη στρατηγική αλλά και την Διπλωματία  του Αρχηγού !
Ακούστε τι λέει για τον Αλυτρωτισμό των Σκοπιανών ,ακούστε τι αναφέρει για τις χαμένες  ευκαιρίες και τα διπλωματικά τσαλιμάκια των Ρώσων ,που πρώτοι έσπευσαν τότε που τους βόλευε να αναγνωρίσουν τα Σκόπια με το όνομα Μακεδονία και τώρα δήθεν κάνουν πίσω !
Γιατί  αναφέρει για το χαμένο δημοψήφισμα και γιατί είναι ο Επικεφαλής και κύριος Ομιλητής του Συλλαλητηρίου αν και δεν συμφωνεί στα Συλλαλητήρια …Τι Αναφέρει για τους πολιτικούς με ονόματα , που θέλουν να το αποδράσουν  από τις ευθύνες που τους αναλογούν!
Στο Τέλος ο Στρατηγός μιλά για αυτόν τον Κυρίαρχο λαό και τους Έλληνες του Εξωτερικού, που τους αφήσαμε στην τύχη τους …Κατακεραυνώνει δε τους διαπραγματευτές και  Υπογράφει !
Ακούστε το Ηχητικό από τη RealNews

«Όταν χαρίζεις όνομα χαρίζεις και έδαφος
Αυτοί δυστυχώς που το διαπραγματεύονται δεν έχουν πάει
Ούτε φαντάροι και το έδαφος δεν τους
Λέει τίποτα γιατί κανείς συγγενής τους
Δεν μάτωσε για κανένα έδαφος.
Το έδαφος γίνεται δικό σου και το
Πονάς όταν άμεσοι συγγενείς σου
Έχουν πέσει ηρωικά γι αυτο το έδαφος.»
Στρατηγός  ε.α Φραγκούλης Φράγκος  Επίτιμος Α/ΓΕΣ
πηγή http://veteranos.gr/katapeltis-o-stratigos-fragkos-mila-gia-tin-makedonias-mas-akouste-ton-ichitiko/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου