Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018

Ο Φράγκος Φραγκούλης στο Σύνταγμα για το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία: Δεν ξεπουλιέται ο πολιτισμός των Ελλήνων

«Δεν τους φοβόμαστε τους Σκοπιανούς, θέλουμε να μας σεβαστούν. Είναι επεκτατισμός όσα αναφέρουν στο Σύνταγμά τους» δήλωσε ο στρατηγός

Στο Σύνταγμα βρίσκεται ήδη ο κεντρικός ομιλητής του συλλαλητηρίου της Θεσσαλονίκης, στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης.


Ο στρατηγός δεν συγκαταλέγεται αυτή τη φορά μεταξύ των ομιλητών, δίνει όμως από νωρίς το παρόν στο μεγάλο συλλαλητήριο για την Μακεδονία, καθώς έφτασε στο Σύνταγμα λίγο μετά τις 12.

Ο Φράγκος Φραγκούλης μάλιστα πήγε στο κεντρικό ξενοδοχείο της πλατείας Συντάγματος οπου βρίσκεται ήδη ο ομιλητής της εκδήλωσης Μίκης Θεοδωράκης, προκειμένου να τον χαιρετήσει. 
Σε δήλωσή του ο στρατηγός τόνισε ότι «ο πολιτισμός των Ελλήνων δεν ξεπουλιέται. Δεν τους φοβόμαστε τους Σκοπιανούς, θέλουμε να μας σεβαστούν. Είναι επεκτατισμός όσα αναφέρουν στο Σύνταγμά τους».

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο ίδρυσης κόμματος από τον ίδιο ο Φραγκούλης Φράγκος απάντησε «βαρέθηκα 6 χρόνια να λένε αν θα κάνω κόμμα. Όταν εγώ αποφασίσω και θελήσω θα ασχοληθώ με την πολιτική. Όταν δεν ασχολείσαι με την πολιτική και όσα συμβαίνουν στη χώρα σου δεν είσαι καλός πολίτης. Γιατί απαγορεύεται μόνο στον στρατηγό Φράγκο να μιλήσει; Τι φοβούνται; Τι θέλουν;»
http://www.protothema.gr/greece/article/757497/o-fragos-fragoulis-sto-sudagma-gia-to-sullalitirio-gia-ti-makedonia/

1 σχόλιο:

  1. Στρατηγέ, κρατάμε από την συνέντευξη στον Τράγκα δύο φράσεις.
    Πρώτον, για να κατέβεις στην πολιτκή, χρειάζεται ένα σχέδιο (συνφωνούμε, πολύ σημαντικό) και δεύτερον και κυριότερον, ότι η χώρα πρέπει να πάει σε μία συντακτική Εθνοσυνέλευση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή