Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

«Και ο προφήτες δεν είχαν διπλώματα…»


Σχόλιο σαν ομολογία από τον Κιουλιούνκ, στη συζήτηση για το «που είναι το δίπλωμα του Ερντογάν?»
«Και ο προφήτες δεν είχαν διπλώματα…»

Ο βουλευτής Κων/πολης Μετίν Κιουλιούνκ  του κόμματος ΑΚΡ, μέσω του λογαριασμού του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έκανε ένα σχόλιο που θα συζητηθεί. Ο Κιουλιούνκ στη συζήτηση για το αν ο Ερντογάν έχει ή όχι πανεπιστημιακό δίπλωμα, απάντησε ο ίδιος λέγοντας: «ούτε οι προφήτες δεν είχαν διπλώματα…»

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Ταγίπ Ερντογάν του κόμματος ΑΚΡ, στην ομιλία του προς το πρύτανη του Πανεπιστημίου Μαρμαρά στις 4 Ιουν 2016, στη συζήτηση σχετικά με το δίπλωμά του, έκανε την εξής αναφορά:
«Αυτές τις μέρες θ’ αρχίσει μια συζήτηση για το αν έχω δίπλωμα ή όχι. Θα το βγάλετε από το αρχείο και θα το δημοσιεύσετε? Ότι είναι να κάνετε, κάντε το… Άλλωστε όσοι δεν πιστεύουν αυτά που λέω, ίσως να τα πιστέψουν αν τα ανακοινώσει ο πρύτανης».

Ωστόσο παρόλο που πέρασαν από τότε μέχρι τώρα κοντά στις 700 μέρες, δεν έχει δημοσιευτεί κάποιο έγγραφο που να διαφωτίζει την κοινή γνώμη.

Ο Μετίν Κιουλιούνκ βουλευτής Κων/λης του κόμματος ΑΚΡ, στη δήλωσή του από το λογαριασμό των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, χρησιμοποίησε τις ακόλουθες φράσεις:

Ø  Η πολιτική δεν γίνεται με διπλώματα
Ø  Ωστόσο το δίπλωμα είναι ένα μόνο μέρος για τον αγωνιζόμενο άνθρωπο που αγγίζει την καρδιά
Ø  Εάν υπάρχουν αυτοί που λένε πως αν δεν έχεις δίπλωμα, δεν μπορείς να είσαι σε αντιπροσωπευτική θέση, ας διαβάσουν το ιστορικό των προφητών.
Ø  Στους μεγάλους αγώνες δεν ακούστηκε κανένα όνομα με δίπλωμα, όμως οι ειλικρινείς καρδιές τους πλημμυρίζουν παλικάρια χωρίς δίπλωμα.
Ιδού αυτό που μοιράστηκε ο Κιουλιούνκ:

Πηγή http://www.tr724.com/erdoganin-diploma-tartismalarina-metin-kulunkun-yaklasimi-peygamberlerin-de-yoktu-siyaset-diploma-ile-yapilmaz/metin-kulunk-2/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου