Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

Τουρκία: Δοκιμαστικές βολές βλήματος άρματος «HE-T» των 120 χιλ. (βίντεο)

13 Απριλίου 2018

Προέλαση logo
Ο τουρκικός κρατικός βιομηχανικός όμιλος μηχανισμών και χημικών (“MKEK”) πραγματοποίησε με επιτυχία δοκιμαστικές βολές του βλήματος άρματος μάχης υψηλής εκρηκτικότητας με τροχιοδείκτη (“HE-T”), όπως ανακοίνωσε την 8η Απριλίου στο “twitter” ο Τούρκος υπουργός άμυνας Νουρετίν Τσανικλί.
Η μαζική παραγωγή θα ξεκινήσει κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2018 και τρεις χιλιάδες (3000) βλήματα “HE-T” πρόκειται να παραδοθούν στον τουρκικό στρατό, δήλωσε, προσθέτοντας οτι το νέο πυρομαχικό είναι αποτελεσματικό κατά ακάλυπτων και καλυμμένων στόχων.
Ülkemizde daha önceden üretimi yapılmayan 120 mm HE-T Tank Topu mühimmatını üretmeye başladık.
— Nurettin Canikli (@nurettincanikli) 11:44 π.μ. - 8 Απρ 2018
Η εμπειρία που αποκτήθηκε κατά τις επιχειρήσεις “Ασπίδα του Ευφράτη” και “Κλάδος Ελαίας” στην Συρία και οι δυσκολίες εύρεσης ξένων προμηθευτών ήταν ανάμεσα στους λόγους που η Τουρκία ανέπτυξε μόνη της το πυρομαχικό.

Lale Sariibrahimoglu
Απόδοση/Μετάφραση απο το “Janes.Com” για την Προέλαση.
ΔΕΝ επιτρέπονται απαξιωτικοί και υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του ιστοτόπου. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές. Οι απόψεις που εκφράζονται δεν αντιπροσωπεύουν εκείνες της "Προέλασης" και δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως τέτοιες.

Πηγή http://www.proelasi.org/%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BA%CE%AF%CE%B1-%CE%B4%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%AD%CF%82-%CE%B2%CE%BB%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου